Over VirtualStaff

Onze missie

VirtualStaff is één van de grotere bedrijven op het gebied van Nederlandse outsourcing van marketingwerkzaamheden. Onze missie is om zoveel mogelijk ondernemers op een dagelijkse basis te ontzorgen. Met alle keuzes die we maken vragen we ons af of het de prijs-kwaliteitverhouding van onze diensten ten goede komt. Het leveren van betaalbare, maar tegelijkertijd kwalitatief hoogstaande diensten is ons uitgangspunt.

   Het aanbieden van diensten met de ultieme prijs-kwaliteitverhouding is ons uitgangspunt.

Flexibele, betaalbare en kwalitatieve outsourcing

VirtualStaff heeft een breed aanbod van zorgvuldig geselecteerde en opgeleide specialisten. In combinatie met een unieke werkwijze en onze focus op de ideale prijs-kwaliteitverhouding kunnen we vrijwel elk bedrijf bedienen en naar tevredenheid ontzorgen.

Momenteel hebben we een gedistribueerd team van meer dan 30 eersteklas medewerkers die klaarstaan om met jouw project aan de slag te gaan.  Om snel te kunnen schakelen bij grotere projecten of projecten die specifieke kennis of ervaring vereisen hebben we daarnaast een pool van honderden gescreende kandidaten die ingezet kunnen worden wanneer dat nodig is.

Het nieuwe werken

De medewerkers van VirtualStaff werken op afstand, bijvoorbeeld vanuit huis of een flexwerkplek. Dit heeft verschillende voordelen voor jou als opdrachtgever:

  • Aanzienlijke kostenbesparing, wat resulteert in bijzonder aantrekkelijke tarieven
  • Meer flexibiliteit en snel kunnen schakelen
  • Verhoogde productiviteit en efficiëntie
  • Projecten eenvoudig omhoog of omlaag schalen

 
Wil je meer weten? Neem contact op.

Onze werkwijze

Het starten van een project bij VirtualStaff is erg eenvoudig. Vaak kunnen we nog dezelfde dag, maar in ieder geval binnen 48 uur, van start gaan. Wil je meer weten over hoe het uitbesteden van werkzaamheden aan VirtualStaff in zijn werk gaat? Bekijk dan deze pagina.

Heb je vragen of wil je een project met ons bespreken? We horen graag van je! Neem via deze pagina contact met ons op.

Ben je er klaar voor om de kracht van VirtualStaff te ervaren?