Subtotaal: 0.00


Geen producten in je winkelmand.

Over VirtualStaff

VirtualStaff is een platform met als doel ondernemers te verlichten in hun werkzaamheden. Oftewel, het uit handen nemen van taken, zodat ondernemers tijd over houden voor het échte werk. Dit doen wij door middel van online specialisten die wij inzetten voor verschillende werkzaamheden. Wij verzorgen het management en zorgen ervoor dat jouw opdracht met succes wordt volbracht. Door ons brede aanbod van opdrachten en speciaal geselecteerde specialisten krijg je bij ons het gemak van een internetbureau tegen de prijzen van een freelancer.

VirtualStaff is een onderneming van TalentPool B.V.. TalentPool B.V. is gespecialiseerd in recruitment en bemiddeling. VirtualStaff heeft daarom eersteklas medewerkers in dienst en weet de beste koppelingen te maken met opdrachten van ondernemers zoals jij. Onze pool bestaat momenteel uit meer dan 30 met zorg geselecteerde medewerkers die klaar staan om aan de slag te gaan. Er zit dus altijd wel iemand bij die jouw wensen kan vervullen!

Volgens Baaz.nl zijn vooruit kijken en effectief werken twee van de zeven stappen om je onderneming te laten groeien. VirtualStaff helpt je hiermee. Je focust je op belangrijke taken waardoor je effectiever te werk gaat. Hierdoor hou je tijd over om vooruit te kijken. Maak plannen voor de toekomst en blijf niet hangen in je huidige ritme.

Ben je er klaar voor om de kracht van VirtualStaff te ervaren?