Tekstschrijven

VirtualStaff verzorgt voor een grote verscheidenheid aan bedrijven het schrijven van content. Ons team van ervaren en gedreven tekstschrijvers kunnen tegen een scherp tarief tekstschrijven voor je uit handen nemen.

Waarom tekstschrijven uitbesteden aan VirtualStaff?

  Tarieven vanaf €0.04 per woord

  Zeer uitgebreide ervaring
  Duizenden teksten geschreven
  Starten binnen 48 uur
  Geen contracten of minimale afname
  Eigen persoonlijke accountmanager
  Tevredenheidsgarantie
  Achteraf betalen

Soorten content

Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten content. Hier een aantal voorbeelden van projecten waar VirtualStaff je bij van dienst kan zijn:

  Schrijven van artikelen, nieuwsbrieven of blogposts;
  Maken van social media content;
  Schrijven van eBooks of whitepapers;
  Verzorgen van transcripties;
  Vertalen van teksten vanuit of naar onder andere Engels, Duits, Nederlands, Frans en Spaans;
  Schrijven van SEO content;
  Copywriting en het schrijven van advertentieteksten;
  Schrijven van content voor webshops, bijvoorbeeld productomschrijvingen.

 

Ons team

Het team van VirtualStaff bestaat uit 17 uiterst ervaren tekstschrijvers. Hierdoor kunnen we vrijwel direct aan de slag met jouw opdracht en is het mogelijk om projecten, indien nodig, snel omhoog of omlaag te schalen.

De gespecialiseerde tekstschrijvers van VirtualStaff kunnen je van dienst zijn bij content over uiteenlopende onderwerpen. Voor nagenoeg elk onderwerp hebben wij een tekstschrijver die hier ervaring en affiniteit mee heeft. Wij zullen altijd een gespecialiseerde tekstschrijver inzetten die het beste bij jouw opdracht past en de juiste schrijfstijl hanteert.

Goed om te weten is dat ons gehele team van tekstschrijvers uitgebreide ervaring heeft met SEO en het schrijven van content die goed presteert in Google. Alle teksten die wij afleveren voldoen volledig aan de zogenaamde best practices van het SEO tekstschrijven.

 

Wil jij ook tekstschrijven uitbesteden?

VirtualStaff heeft de juiste mensen voor alle soorten tekstopdrachten, ongeacht de grootte of moeilijkheid. In alle gevallen zullen we ons uiterste best doen om jouw project tot een succes te brengen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het uitbesteden van tekstschrijven? Neem via onderstaande knop contact met ons op.

Ben je er klaar voor om de kracht van VirtualStaff te ervaren?