Subtotaal: 0.00


Geen producten in je winkelmand.

Veelgestelde vragen

Wat is een Online Specialist?
Een Online Specialist een een uitzendkracht die op afstand opdrachten en werkzaamheden voor jou uitvoert.
Voert altijd dezelfde Online Specialist mijn opdrachten uit?
Wanneer je zeer tevreden bent over de werkzaamheden, is het mogelijk om je volgende opdrachten door dezelfde persoon uit te laten voeren. Wij houden nauwkeurig bij wie jouw opdrachten uitvoert.
Wat als ik teveel uren heb besteld?
Wanneer de opdracht voltooid is en je hebt uren over, dan worden deze meegenomen naar de volgende opdracht. Er zit geen verloopdatum op je uren.
Wat als mijn uren op zijn en de opdracht is nog niet af?
Je krijgt van ons een seintje wanneer je uren (bijna) op zijn. Deze kun je vervolgens eenvoudig bijbestellen.
Wat als mijn Online Specialist met vakantie is of ziek is?
Door ons grote team met specialisten, kan je opdracht eenvoudig opgepakt worden door iemand anders. Mocht je écht gehecht zijn aan de persoon die jij gewend bent, dan zul je even moeten wachten tot diegene weer terug is.
Stel dat ik meer werk heb dan één online specialist aankan, wat gebeurt er dan?

Bij grote projecten of bij opdrachten met veel spoed, is het mogelijk dat we meerdere online specialisten inzetten. Dit gebeurt altijd in overleg met de opdrachtgever.

Wat zijn de voordelen van een online specialist?

Het uitbesteden van projecten en opdrachten wordt in het bedrijfsleven steeds meer toegepast. Door het outsourcen van taken kunnen bedrijven zich meer richten op hun kernactiviteiten. Hieronder een aantal voordelen:

  • Extra expertise: Door online specialisten van een extra partij in te schakelen, krijg je toegang tot extra kennis en expertise.
  • Kostenbesparing: Door gebruik te maken van de online specialisten van VirtualStaff, bespaar je op dure internetbureaus of onbetrouwbare freelancers.
  • Grotere flexibiliteit: Door gebruik te maken van onze online specialisten, kan je de capaciteit en bezetting van je eigen onderneming beter managen. Je hebt toegang tot extra workforce, waardoor je piekperiodes gemakkelijk op kunt vangen.
Welke taken kunnen jullie uitvoeren?
Onze online specialisten beschikken allemaal over een basiskennis met ieder zijn eigen specialiteiten. Tekstschrijven, linkbuilding en social media beheer zijn taken die wij altijd kunnen oppakken. Daarnaast pakken we diverse andere taken op. Deze vallen onder allround werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het overzetten van data, controleren van websites of het invoeren van statistieken. Wanneer een opdracht wordt aangevraagd kijken we altijd wie van onze specialisten hier ervaring in heeft en laten het door de juiste persoon oppakken.
Hebben jullie cases die ik kan bekijken?

Jazeker! Vul dit formulier in en we sturen je één of meerdere relevante cases.

Hoe werkt de urenregistratie?
Via speciale software houden we nauwkeurig bij hoeveel uur er voor je gewerkt is en wat je nog aan uren tegoed hebt. Wanneer je bestelde uren op beginnen te raken krijg je van ons een seintje.
Wat zijn de voordelen van VirtualStaff ten opzichte van werken met freelancers of bureau’s?

VirtualStaff heeft meerdere voordelen ten opzichte van freelancers of bureaus. Wij bieden zowel de mogelijkheid om je opdracht uit te besteden aan een van onze managers als het in contact komen met de uitvoerder. Deze keuze laten we aan jou.

  • Lage tarieven: door gebruik te maken van een jong team en een strenge selectie kunnen we tegen ondersteuning bieden tegen scherpe tarieven
  • Afspraak is afspraak: wij houden van glasheldere afspraken en goede communicatie. We zijn flexibel, maar maken afspraken zodat je weet wat je van ons kunt verwachten.
  • Flexibiliteit: doordat we met een groot team werken, kunnen we snel taken oppakken en zijn we erg flexibel
  • Werken met dezelfde persoon: wij bieden de mogelijkheid om je taken op te laten pakken door dezelfde online specialist. Zo weet je welke kwaliteit en schrijfstijl je kunt verwachten.
  • Nooit meer opzoek naar de juiste freelancer: door onze strenge selectie en scherp management, zetten we altijd de juiste persoon in voor jouw opdracht. Je hoeft dus geen tijd meer te besteden aan het vinden van de geschikte zzp’er. Dit nemen wij voor jou uit handen.
Wie zijn jullie online specialisten?
Onze online specialisten komen altijd uit Nederland en zijn met zorg geselecteerd en gecontroleerd op kwaliteit, kennis, opleiding en ervaring.

Ben je er klaar voor om de kracht van VirtualStaff te ervaren?